Koncert med Kristian Lilholt og Frede Panduro 15. november 2024

 

Kristian Lilholt giver koncert i Ørstedpavillonen fredag d. 15. november, hvor han sammen med Frede Panduro (guitarer) præsenterer sit nyeste værk – Musikbogen ‘Uden Tid Og Sted’

 

Det primære indhold i bogen – og derfor også ved koncerten – er nye og ældre sange skrevet af brødrene Lilholt – Kristian Lilholt (musik) og Lars Lilholt (tekster).

De to brødre startede Lilholt Band i 1983, og spillede sammen i bandet i mere end 20 år. I den periode havde de stor succes med at skrive sange til bandet, og dette samarbejde genoptog de under coronaen i 2020.

Den skønne sangerinde Ida Friis Virenfeldt er special guest denne aften i Rudkøbing, hvilket åbner mulighed for også at høre et par sange fra Kristian Lilholts spektakulære projekt LAND – årstidernes Danmark i musik, billedkunst og film. Og mon ikke også Kristian vælger at præsentere et par eksempler på hans vidunderlige instrumentale musik.!!??

Udover at være en fremragende musikmager, der siden plade debuten i 1984 har holdt et højt højt kompositorisk niveau på 14 udgivelser i eget navn, er han også en sikker entertainer, der hurtigt ophæver afstanden mellem scene og publikum med nærvær og kommunikation i absolut øjenhøjde.

 

Arrangement  kun for Ørstedspavillonens medlemmer og Klub 100:

Skynd dig at blive medlem her –  invitationer og booking vil ske primo oktober måned.